Terug naar blog

ArtCoDe 28/06/2017

Even voorstellen: Bram Vos

// NEXT UP: Bram Vos

Als ontwerper houdt Bram zich bezig met maatschappelijke onderwerpen. Door te reflecteren op zichzelf en de maatschappij waarin hij leeft, komt Bram tot vragen die hij vervolgens in zijn ontwerpen onderzoekt.
Het doel van Bram’s ontwerpen is om bepaalde maatschappelijke onderwerpen waar hij zich tot richt bespreekbaar te maken. Bram vind het interessant om te laten zien hoe hij er als ontwerper naar kijkt.

Onderwerpen waar zijn projecten over gaan zijn voornamelijk gericht op ‘ liefde’, ‘het Zelf’, ‘Bewustzijn’ en ‘het Ego’. Bram heeft een fascinatie voor de mens. Zo is hij nieuwsgierig in de handelingen die wij als mens doen en hoe het komt dat hij bijvoorbeeld verslaafd is aan zijn mobiel. Door hier bewust naar te gaan kijken, is er ruimte tot verandering van zijn levenswijze. Bram hoopt op deze manier ook anderen te inspireren en aan te moedigen om bewuster naar hunzelf te gaan kijken.

Bram’s afstudeerwerk ‘Emoticocoon’ is van 30 juni t/m 2 juli te zien in Galerie Kokon.

Online op
30 juni

Tijdens de opening van graduation show NEXT UP 2016 wordt het digitale platform van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Beeldend gelanceerd.