Terug naar blog

ArtCoDe 15/06/2018

// NEXT UP 2018: The Greatest Graduation Show: Milan van Belle

Bij het maken van (grafische) projecten gaat Milan als een losgeslagen projectiel racend naar het einddoel. Tussendoor evalueren en een stapje terug doen word meestal pas een paar dagen voor de deadline gedaan, gelukkig komt er door de overvloed aan energie en creativiteit altijd wel een goed resultaat uit.

Hij heeft al sinds het begin van zijn kunstacademie carrière de utopische wens om een project volledig volgens planning en zo adequaat en efficiënt mogelijk af te ronden. Deze drang komt (on)bewust voort uit de wens om zijn warrige bestaan uiteindelijk ook zo in te delen.

In zijn wederom chaotische afstudeerproject ‘van belle‘ wil hij voorgoed afrekenen met dit probleem. Hij ontwerpt hiervoor een installatie waarbij de communicatie met de klant en realisatie van het grafische werk zo pragmatisch mogelijk, op 3 vierkante meter word afgehandeld.

 

Het afstudeerwerk is van 29 juni t/m 1 juli te zien @ bkkc (Kunstloc), Spoorlaan 21 i-k, Tilburg Openingstijden: vrijdag vanaf 16:00 uur tot 20.00u zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Online op
30 juni

Tijdens de opening van graduation show NEXT UP 2016 wordt het digitale platform van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Beeldend gelanceerd.