Terug naar blog

ArtCoDe 28/06/2017

Even voorstellen: Myrna van Oosterhout

// NEXT UP: Myrna van Oosterhout

Myrna is een gepassioneerd filmmaker. Ze is een verhalenverteller en laat zich inspireren door mensen uit verschillende culturen en unieke verhalen van individuen van over de hele wereld. De werkelijkheid heeft veel verhalen te bieden die we in onze eigen fantasie niet eens zouden kunnen bedenken. Er schuilt ruwheid, intimiteit en schoonheid in deze verhalen.

Als filmmaker wil Myrna mensen laten zien, puur, zoals ze zijn. Ze wil voor haar personages een mogelijkheid creëren om zich uit te spreken. Myrna zoekt naar oprechte verhalen en wil de realiteit dichterbij brengen. Daarnaast is ze ook een idealistische en multiculturele filmmaker. De inhoud van haar verhalen vindt ze het belangrijkste en ze waardeert goede esthetische beelden.

Op pad, met haar camera in de hand zoomt ze in op en creëert ze maatschappelijke, culturele en persoonlijke verhalen. Met een vleugje idealisme en een dosis positiviteit.

Myrna’s afstudeerwerk ‘Vasgevang in Sirkels’ is van 30 juni t/m 2 juli te zien in galerie Kokon.

Online op
30 juni

Tijdens de opening van graduation show NEXT UP 2016 wordt het digitale platform van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Beeldend gelanceerd.