Terug naar blog

ArtCoDe 15/06/2018

// NEXT UP 2018: The Greatest Graduation Show: Olivier van Zummeren

Met veel energie en een kritische houding probeert Olivier van Zummeren zijn omgeving te begrijpen. In zijn ontwerpen staan de morele waarden van onze maatschappij centraal, die hij op een speelse manier uitdiept en binnenstebuiten keert. Door het gebruik van verschillende media, is hij in staat het desbetreffende thema op een intuïtieve manier te onderzoeken. Zo krijgen ideeën vorm die zich op de scheidingslijn van functionaliteit en absurditeit bevinden.

In het afstudeerwerk staan de relaties die wij met dieren hebben centraal. Waar liggen de grenzen tussen de consumptie en het liefhebben? Met een kritische blik naar de industrie en oog voor de excessen van onze relaties met dieren, wil hij de toeschouwer zijn tegenstrijdige moraal bevragen.

 

Het afstudeerwerk is van 29 juni t/m 1 juli te zien @ bkkc (Kunstloc), Spoorlaan 21 i-k, Tilburg Openingstijden: vrijdag vanaf 16:00 uur tot 20.00u zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Online op
30 juni

Tijdens de opening van graduation show NEXT UP 2016 wordt het digitale platform van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Beeldend gelanceerd.