Terug naar blog

ArtCoDe 15/06/2018

// NEXT UP 2018: The Greatest Graduation Show: Tulio Laanen

Tulio Laanen slaat bruggen met zijn ontwerpen tussen verschillende vakgebieden. Met een liefde voor wetenschap, technologie, filosofie, het leren van nieuwe talen en het ontdekken van verschillende culturen begint hij met het bouwen van een stevig fundament van kennis voordat hij aan de slag gaat. Hij geniet van het leren van nieuwe dingen en streeft de wereld een stapje verder te helpen door het leven van mensen te verbeteren; ze gelukkiger, comfortabeler, gemotiveerd te maken of simpelweg een glimlach te geven. In zijn afstudeer werk combineert hij een theoretisch onderzoek naar de razendsnelle progressie van de technologie en productie wereld met een beeldend onderzoek naar zijn persoonlijk levenslange fascinatie voor netwerken en metro-kaarten.

De toenemende invloed van technologie├źn uit de smart-industry zoals; 3D-printen, artificial intelligence, the internet of things en generative design roepen veel uitdagende vragen op. Tulio onderzoekt hoe deze ontwikkelingen zich kunnen verhouden tot design.

 

Het afstudeerwerk is van 29 juni t/m 1 juli te zien @ bkkc (Kunstloc), Spoorlaan 21 i-k, Tilburg Openingstijden: vrijdag vanaf 16:00 uur tot 20.00u zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur

 

Online op
30 juni

Tijdens de opening van graduation show NEXT UP 2016 wordt het digitale platform van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Beeldend gelanceerd.