Naar projecten overzicht

Next
up — Nathaly Antonia

fullscreen

Aan Wie Geef Ik De Voorkeur?

BESCHRIJVING:

Een geluidsinstallatie waar ik de toeschouwer meeneemt in mijn vicieuze cirkel van positieve en negatieve gedachten.

Aan wie geef ik de voorkeur?

Woorden zijn fysieke manifestaties van wat er in je hoofd gebeurd. Het zijn fysieke manifestaties van wat er uit je mond komt. Wanneer je iets uitspreekt geef je wat je hebt gezegd leven. Als je het blijft herhalen wordt het uiteindelijk de realiteit. Want hoe vaker je iets hoort, hoe groter de kans dat je het gelooft. Hoe meer je het gelooft, hoe groter de kans dat het jouw realiteit wordt.

“Aan wie geef ik de voorkeur?” Is een geluidsinstallatie waar ik de toeschouwer meeneemt in mijn vicieuze cirkel van positieve en negatieve gedachten. Verwijderd van al de ruis van de open ruimtes. Zodat de toeschouwer naar een persoonlijk en intiem verhaal kunt luisteren en de kracht van woorden kan voelen. De geluidsinstallatie is bedoeld om de toeschouwer bewust te maken van de kracht van hun woorden. Er zijn altijd twee stemmen in competitie voor jouw aandacht. De stem van hoop en de stem van mislukking. Aan wie geef je de voorkeur? De stem van hoop of de stem van mislukking?

Jouw realiteit is beïnvloedbaar door gebruik van de juiste woorden. Jij bepaalt welke resultaat je ziet in je leven. Als je een beter leven wil creëren moet je jouw gedachten veranderen.

Online op
30 juni

Tijdens de opening van graduation show NEXT UP 2016 wordt het digitale platform van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Beeldend gelanceerd.