Naar projecten overzicht

Next
up — Milan van Belle

fullscreen

Bel meNU

BESCHRIJVING:

De meest efficiënte manier van samenwerken word komisch vormgegeven in een telefonisch keuzemenu en bijpassend ontwerp systeem.

Bij het maken van (grafische) projecten gaat Milan in een kronkelige lijn naar het einddoel. Tussenevaluaties worden vaak pas een paar dagen voor de deadline gemaakt.
Hij heeft al sinds het begin van zijn kunstacademie carrière de wens om een project zo efficiënt mogelijk te doorlopen.

In het wederom chaotische afstudeerproject ‘Bel meNU’ denkt Milan een oplossing gevonden te hebben. Hij heeft daarin een telefonisch keuzemenu gemaakt waarin hij ontwerp keuzes aanreikt die samen een poster vormgeven. In het belmenu worden door het intoetsen van cijfers de keuzes gemaakt. De cijferreeks aan antwoorden worden door hem in de poster-maak-machine verwerkt tot eindresultaat en dat wordt naar de beller opgestuurd. ‘‘Bel meNU’’ is 24/7, overal ter wereld, te bereiken op (+31) 085 300 1440 en biedt iedere opdrachtgever dezelfde, pragmatische, service.

Online op
30 juni

Tijdens de opening van graduation show NEXT UP 2016 wordt het digitale platform van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Beeldend gelanceerd.