Naar projecten overzicht

Next
up — Jeroen, Tyrell Schampers, Kuipers

fullscreen

COLLABORATION

BESCHRIJVING:

Jeroen Schampers en Tyrell Kuipers zetten de toon door atelier de Rozenstraat in te zetten als speelplaats voor hun creatieve uitspattingen.

In compositie, kleurgebruik en beeldtaal mag duidelijk zijn dat alles mag. Door het gebruik van verschillende media pogen zij deze beleving te delen en hun herinneringen te documenteren.

_

Vorig jaar besloten (2016) Jeroen Schampers en Tyrell Kuipers een samenwerking aan te gaan met als doel in één nacht, één schilderij maken. Wat begon als een gezellige avond met pizza aan de deur en bier voor een stuntprijs groeide uit tot een hechte collaboratie.

Nadat hun toonaangevende stuk verloren is gegaan besloten zij een poging te doen dit moment her te creëren. Vijf dagen lang probeerde zij te dealen met dezelfde omstandigheden; van 23:00 tot 05:00, 24/5 in het atelier, met goeie muziek, slechte films, 100 potten verf en natuurlijk

Online op
30 juni

Tijdens de opening van graduation show NEXT UP 2016 wordt het digitale platform van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Beeldend gelanceerd.