Naar projecten overzicht

Next
up — Koen van der Biezen

fullscreen

Koen, als alles kan wat wil ik dan?

BESCHRIJVING:

Na in vier jaar opgeleid te zijn als ‘experience designer’, heb ik de ultieme ‘experience’ vormgegeven: mijn eigen leven. Het afstudeerproces ben ik begonnen met mijn diploma uitreiking. Al snel volgde de vraag: ‘Wat nu, nu ik afgestudeerd ben? Hierbij kwam ik in aanraking met alle keuzes die Millennials moet maken.
Om mijn eigen levensstijl vorm te kunnen geven, begon ik met advies vragen aan zowel oud ArtCoDe studenten als oudere mensen. Dit bracht mij tot een experiment: Ik ging wonen, werken, reizen én leven in een camper. Dit experiment heb ik vastgelegd in mijn documentaire ‘Koen, als alles kan wat wil ik dan?’.

Hierin zie je de reis die ik maakte om mijn levensstijl te kunnen vormgeven, de keuzes die ik hierbij moest maken. De documentaire toont daarmee een zoektocht die menig leeftijdsgenoot zal herkennen. Door dit te tonen in deze documentaire hoop ik andere te laten inzien dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen ‘huisje, boompje, beestje.’

Online op
30 juni

Tijdens de opening van graduation show NEXT UP 2016 wordt het digitale platform van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Beeldend gelanceerd.